The world’s leading flower designers by Daniel Ost

Nele Ost, dochter van, is sinds enkele jaren creatief directeur van het bedrijf Daniel Ost.
Discreet en bescheiden qua persoonlijkheid, treedt Nele meer en meer naar voor als uithangbord van
het internationaal gerenommeerd bedrijf.
Het familiebedrijf, onder leiding van de 2e generatie, telt ondertussen 3 winkels in België en 1 in Jordanië, met de bedoeling om van daaruit verder het
Midden-Oosten te bedienen.

De bakermat van het bedrijf Daniel Ost ligt in hartje Waasland. In Sint-Niklaas openden Daniël en Marie-Anne in 1978 de eerste winkel in een 18de-eeuws herenhuis. Dit is nog steeds de creatieve en logistieke uitvalsbasis, een prachtige winkel met ruim atelier om de grote projecten voor te bereiden. Verschillende creatieve workshops worden hier georganiseerd en de jaarlijkse Kerstdecoratie is een absolute “must see”.

In Brussel startte Marie-Anne een 15-tal jaar geleden een 2de winkel in een geklasseerd en authentiek art nouveau pand van architect Paul Hankar. De trouwe klanten zijn zowel particulieren als klanten uit de B2B wereld (politiek, bedrijven, hotels en restaurants) . Meerdere keren per week worden verse bloemen uit Nederland en België geleverd, zowel hier als in de andere winkels.  Het wekelijks bloemenabonnement is een groot succes. Iedere week wordt een boeket met een aangepaste vaas thuis of op kantoor gebracht. Vanaf 35 euro kan je al een abonnement nemen.

Na een succesvolle pop-up tijdens de wintermaanden van 2018 werd een 3de winkel in Knokke dit voorjaar geopend. Hier vind je naast originele en kwaliteitsvolle bloemen ook heerlijke geurkaarsen, exclusieve vazen, unieke keramiek en kunst. De reputatie van hofleverancier wordt hier alle eer aan gedaan. Bovendien kunnen mensen er ook terecht voor persoonlijk advies voor binnen- en buitenbeplantingen, ideaal voor de aankleding van het terras, de binnenkoer of de tuin.

Mensen komen naar Daniel Ost voor smaakadvies. Voor Nele en haar team is het een absolute must om bij de mensen thuis langs te gaan. Ter plaatse krijgt ze zo een beter zicht op de situatie en zal ze de wensen van de klant optimaal kunnen verwezenlijken. 

Naast de winkels is Daniel Ost gespecialiseerd in zowel klein- als grootschalige evenementen, in binnen- en buitenland. Dit gaat van de bloemendecoratie voor een intiem diner bij u thuis tot een groot bedrijfsfeest of sprookjeshuwelijk op locatie. Alles is bespreekbaar in functie van het thema en het budget. Wist je dat vanaf 75 euro al een bruidsboeket kan bestellen bij Daniel Ost? Wat ook de invulling van de opdracht is… het resultaat is altijd subliem en uniek!

KNOKKE
Dumortierlaan 141
8300 Knokke
+ 32 50 95 02 05
knokke@danielost.be

BRUSSEL
Koningsstraat 13
1000 Brussel
+ 32 2 217 29 17
brussels@danielost.be

SINT-NIKLAAS
Onze-Lieve-Vrouwplein 26
9100 Sint-Niklaas
+32 3 776 17 15
sintniklaas@danielost.be