LUXURY BEDS Since 1901

Writer // Justine Van Rysselberghe - Photography // Sébastien Van de Walle

SBZ_5359.jpg

Une bonne journée commence par une bonne nuit de sommeil. Chez CHARK, Chantal et Dirk en sont convaincus depuis plus de 30 ans. Avec leur fils Felix, ils proposent, dans leurs enseignes de Knokke et d’Anvers, une gamme de lits de qualité supérieure, complétée de tous les accessoires nécessaires pour garantir un sommeil réparateur.

L’assortiment compte notamment la marque britannique de luxe Vispring, à l’origine du tout premier sommier tapissier, ou boxspring. Complétez-le d’un matelas confectionné à la main, garni de ressorts ensachés et composé de matières naturelles, et vous obtiendrez un lit hors norme, au confort, à la ventilation et au soutien optimaux. 

Afin d’adapter le style traditionnel anglais au marché européen, Dirk s’est lancé dans la conception de têtes de lit contemporaines, dont le design est aujourd’hui distribué dans le monde entier.

CHARK a également développé sa propre marque, Chadilix (pour Chantal, Dirk et Felix), qui présente des lits intégrant le confort de Vispring dans des cadres conçus par le trio.

Si vous cherchez à améliorer votre confort de sommeil tout en bénéficiant de conseils avisés, d’une qualité supérieure et d’un service impeccable, rendez-vous sans hésiter chez Chark !

SEB_2654.jpg

In het kort…

Een goede nachtrust doet wonderen. Niet alleen voor uw (ochtend)humeur, maar ook voor uw welzijn en gezondheid. Redenen genoeg om extra aandacht te schenken aan uw slaapcomfort. En daar weten ze alles van bij CHARK, een speciaalzaak van superieure bedden en accessoires met vestigingen in Knokke en Antwerpen. Bezielers van dienst zijn Chantal en Dirk, een gelukzalig koppel met ruim 30 jaar ervaring, en zoon Felix die de lijnen uitzet voor de toekomst. POLLEN trok naar dromenland om hun succesformule te ontrafelen. 

Handgemaakte matrassen met pocketveren

Zeg niet zomaar een bed tegen het vakmanschap van Vispring. Het Britse luxemerk zag in 1901 het daglicht en werd vernoemd naar zijn revolutionaire veer met zes windingen. Niet verlegen om te veranderen, zorgde het bedrijf voor een opeenstapeling van innovaties. Zo introduceerde Vispring voor het eerst boxsprings en handgemaakte matrassen, gevuld met pocketveren en natuurlijke materialen zoals Britse fleecewol, katoen, paardenhaar, zijde en kasjmier. Dat resulteerde in een buitengewoon bed, inclusief sublieme ondersteuning, ongeziene klimatisering en weergaloos comfort. Tot vandaag de absolute top van de bedden en niet toevallig te verkrijgen bij CHARK.

Chadilix en Vispring by CHARK

Dat de Engelse stijl op z’n minst traditioneel te noemen is, valt niet te betwisten. Daarom besloot Dirk om een look te creëren voor de Europese markt. Met respect voor het DNA van Vispring ontwierp hij hoofdborden in vloeiende lijnen en hedendaagse stoffen. Dat werd zo goed onthaald dat de designs nu ook wereldwijd verdeeld worden.

SBZ_5462.jpg

Onlangs ging CHARK zelfs nog een stap verder. Ze lanceerden hun eigen merk Chadilix, een samentrekking van Chantal, Dirk en Felix. Deze unieke bedden zijn nergens anders te vinden en bieden het beste van twee werelden. Het comfort van Vispring, in combinatie met zelfontworpen frames als finishing touch. Het kan zomaar een inspiratiebron zijn voor uw volgende bed …

Uw slaapcomfort naar een hoger niveau tillen? Chantal, Dirk en Felix nemen persoonlijk de tijd om naar u te luisteren en het bed op maat van uw dromen samen te stellen. Ze zijn uw vertrouwenspersoon voor een perfecte kwaliteit, correcte levering en jarenlange service.

Knokke
Kustlaan 46
8300 Knokke
T. 050 61 57 76

Antwerpen
Mechelsesteenweg 23
2018 Antwerpen

CHARK
www.chark.be
info@chark.be
T. 03 248 10 38